Over GoudsConcept
We ontwerpen, specificeren, beheren en testen telecomnetwerken. Door onze intrinsieke interesse in netwerktechnologie zitten we aan tafel met operators, grote gemeenten en diverse grote en kleine organisaties. Onze benadering is er op gericht de kern van het vraagstuk te raken. En dan pragmatisch op te lossen. Lees verder bij aanpak.

Leverancieronafhankelijk
Welke leverancier u kiest is voor ons niet van belang. Kern van de zaak is wat de meest geschikte netwerktechnologie voor u is. En bij die keuze helpen we u met kennis van zaken: effectief, efficiŽnt, langdurig beheersbaar en economisch verantwoord.


Performance Testen
We gaan voor u diep het netwerk in. Omdat techniek nu eenmaal onze interesse heeft. Onze in house ontwikkelde tools maken netwerkstructuren inzichtelijk en meten de performance van uw netwerk. Doen waar we goed in zijn. Dat vinden we zelf het leukst!

Hoor hier bijvoorbeeld het verschil tussen een goede, matige, of slechte netwerk kwaliteit en de consequenties hiervan voor een VoIP gesprek. Druk hier voor meer informatie over netwerktesten.